Fiske Fritid

Med base i Vestfolds artsrike landskap, er Fiske Fritid en hobbybasert fiske-og friluftskanal, som deler bilder, videoer og erfaringer på flere sosiale platformer- Instagram, Facebook og Youtube.

I tillegg står de bak podcasten «Månedens Kast», som tar for seg de fleste aspektene innenfor både fiske og friluftsliv.

Her får du månedlig høre om Fiske Fritids egne opplevelser gjennom året, men også gjesteinnslag og tema-episoder som strekker seg fra insekts-nerding til fisketeknikker, utstyrsprat og masse mer. Podcasten kan høres gratis på både Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Podbean ++

Fiske Fritid består av:

Stein-Egil Hødnebø (f.1993) er født og oppvokst i Vestfoldsområdet og er grunnleggeren av Fiske Fritid (etb.2019).

Med sin over gjennomsittet interesse for fluefiske etter gjedde, har han over flere år opparbeidet seg både kunnskap og resultater innenfor dette spesifikke feltet. Sammen med sønnen Storm Egil ønsker de også å dele hvordan fiske og friluftsliv kan utøves og utvikles for folk i alle aldre.

Truls Helmersen (f.1991), er av nordnorsk opprinnelse, som for et godt tiår siden flyktet ned til Vestfolds varmere klima.

Bitt av fluefiske-feberen, ønsker Truls å dyppe fluestangen i alt av flytende vann for å lure de arter som måtte være så uheldig å befinne seg der…

Nærmest hjertet ligger dog nok lengre turer i marka på jakten etter ørret (type brun) med tørrflue.

Lenker til Månedens Kast Podkast:

Spotify

Google podcast

Aplle Podcast

YouTube

Følg oss på våre sosiale medier ⇒