Tyr

Hei, jeg heter Tyr! Jeg er 38 år gammel og bor på Tyristrand i et lite hus et lite stykke innpå skauen, rett ved et fiskevann. Akkurat slik jeg liker det best! Her bor jeg med kona mi, dattera mi og Alaska huskyen Naya.

Jeg har vokst opp ved skjærgården i Onsøy i Fredrikstad, men har i voksen alder blitt boende i innlandet. Er oppvokst med fiske i skjærgården, men også med ørretfiske i Numedalslågen på Dagali hver sommer med hjemmelaget fluer i tidlig tenårene. Jeg liker meg svært godt ved et skogsvann der jeg kan fiske, men også fyre bål og rett og slett bare være på tur.

Jeg er sekretær i Tyristrand jeger og fiskeforening og leder i fiskestellgruppa, der vi kultiverer flere av vannene i Holleia og arrangerer fiskekonkurranser for bygdefolket. Har en bakgrunn med blant annet bachelor i utmarksforvaltning og lærer i naturfag og friluftsliv. Ønsker å spre tur- og fiskeglede som gir motivasjon til å dra på fisketurer, og deler gjerne noen glimt av dette på sosiale medier. 

Er opptatt av å få fram at ikke fisketuren bør være for kompliserte. For det første er det oftest de korte nærturene som er viktige i en ellers travel hverdag. For det andre må folk ikke drukne i utstyrshysteriet og føle at man ikke får dratt på fisketur uten det ene og det andre.

Du har som oftest tid til en kaffekopp ved bålet, enten helt aleine, eller med en du trives å være på tur sammen med (tobeint eller firebeint). Bare husk å slenge ut markklysa først!!

Følg meg på Instagram og Facebook ⇒