You are currently viewing De beste wobblerne for stor-ørreten i Mistra! 
Mistra, sommer

De beste wobblerne for stor-ørreten i Mistra! 

Under fiskefesten 2022 intervjuet vi Fred Olsen hos May & Fred’s fiske/fritid i Rendalen og spurte om han kunne vise sine giftigste sluk for fiske i Mistra. Se videoen i vinduet nedenfor eller les oppsummeringen under videoen. 


1.      Rapala Countdown Elite

May & Fred Editon (MOF)
MOF. May og fred edition. Rapala Countdown Elite

MOF = May og fred edition av Rappala Countdown elite. Elite serien er kjent for å være av Nordens beste ørretwoblere, ende bedre ble den da Rapala Pro Guide Inge Rønning og May & Fred satte seg ned for å utvikle en farge som fisker særlig bra i elver som Mistra.  Selv har jeg fått ørret på denne også på stille skogsvann så den er absolutt noe å ha med seg andre steder også. PS: Grønne sluk fungerer meget godt på vår fiske 😉2. Rapala Shadow Rap

Shadow Rap, fungere bra i Fugga (mistra)

Selv har jeg liten erfaring med denne, men Fred forklarer at Flat Rap er meget fin fordi den har sterke bevegelser og som flyter som gjør den praktisk i grunne elver. Ved innhenting av sluk jobber den på 50-120 cm dybde.  

3. Duo Spearhead Solan, 70S.

Fred Olsen. Norsk versjon DUO SOLAN

Spearhead serien er en langt kastende wobbler hvor importøren Pikewallis Friluftsliv AS har laget en egen farge for det Norske marekdet; fargen Solan finnes i to versjoner. Solan og Solan Sunshine, begge er meget effektive på den norske ørreten. 

4. Rapala Countdown Elite

9cm GDMN

May og Fred Fiske/fritid i rendalen

GDMN fargen er god, i tillegg så får man her litt ekstra fart på 9cm versjonen. Denne fargen sier Fred at har både solgt bra og fanget bra i Mistra. Undertegnede gikk også ut døra med en ny wobler i håp om å få lurt på en ørret på denne. 
Forslag fra andre fiskere under fiskefesten 2022:

Savage Gear. SS Minnow 10g og  ZIPBAITS RIGGE FLAT