Personvernregler

Takk for at du bruker Perfish.

Langia IT Solutions AB utviklet Perfish som en kommersiell applikasjon. Denne tjenesten leveres av Langia IT Solutions AB og er beregnet til å brukes som den er.

Dette dokumentet brukes til å informere våre brukere om retningslinjene våre vedrørende innsamling, bruk og deling av personopplysninger.

Hvis du velger å bruke vår applikasjon, aksepterer du innsamlingen og bruken av informasjon i henhold til dette dokumentet. Personlige opplysninger som vi samler brukes til å tilby og forbedre tjenesten. Vi vil aldri bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i dette dokumentet.

Vilkårene som brukes i disse personvernreglene har samme betydning som i våre brukervilkår, som er tilgjengelig i denne applikasjonen, med mindre annet er definert i dette dokumentet.

Innsamling og bruk av informasjon

For en bedre opplevelse kan vi kreve at du gir oss personlig identifiserbar informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, e-post og fullt navn når du bruker vår tjeneste. Informasjonen vi ber om blir beholdt av oss og kun brukt som beskrevet i dette dokumentet. Dine personopplysninger vil aldri bli solgt videre til en tredjepart.

Applikasjonen bruker tredjepartstjenester som kan samle inn informasjon som brukes til å identifisere deg.

Lenker til personvernreglene for tredjepartstjenester som brukes av appen;

Opplysningene du oppgir i applikasjonen vil også deles med selgere av fiskekort etter et kjøp, for å kunne identifisere deg som kjøper.

Hvis det finnes mistanke om at vår applikasjon benyttes på et ulovlig vis, vil vi også være lovpålagt å dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter, hvis dette blir forespurt.

 

Betalingsinformasjon

Applikasjonen lagrer ikke noe av kredittkortinformasjonen din. For å behandle betalinger bruker applikasjonen Stripe, en tredjepartstjeneste for internetthandel. Hvis du bestemmer deg for å lagre kredittkortinformasjonen din for fremtidige kjøp, blir denne informasjonen lagret og håndtert av Stripe. For at vi skal kunne identifisere hvilken Stripe-profil som tilhører deg, er vi avhengige av å lagre din e-post adresse.

Lenke til Stripe;

 

Stedsinformasjon

Applikasjonen vil gi deg forespørsel om du vil tillate at den benytter din stedsinformasjon (GPS-koordinater), for å kunne tilby deg visse nøkkelfunksjoner. Det er fortsatt fullt mulig å benytte applikasjonen uten å tillate dette, med visse begrensninger. Har du godtatt at applikasjonen benytter din stedsinformasjon, kan dette når som helst deaktiveres via din enhets innstillinger.

 

Dine rettigheter som bruker

I 2018 tredde den nye personopplysningsloven i kraft. Loven består av nasjonale regler og EUs personvernforodring (GDPR – General Data Protection Regulation). Forordningen er et sett regler som gjelder for alle EU/EØS-land. Personopplysningsloven handler om innsamling og bruk av personopplysninger og gjør oss pliktig til å gi deg som bruker visse rettigheter. Rettighetene er som følger;

  • Rett til innsyn (personvernforordningen artikkel 15): Du har rett til få vite av oss hvordan dine personopplysninger behandles, og hvilke opplysninger vi har lagret.
  • Rett til retting (personvernforordningen artikkel 16): Du har rett til å kreve at vi korrigerer uriktige personopplysninger. Vi er pliktig til å rette disse feilene så snart vi gjøres oppmerksomme på disse.
  • Rett til sletting (personvernforordningen artikkel 17): Du har rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger.
  • Rett til begrensning (personvernforordningen artikkel 18): Du har rett til å krevet at vi begrenser vår bruk av dine personopplysninger. Dette vil si at vi kan lagre dine opplysninger, men ikke bruke dem til noe uten ditt samtykke. Retten om begrensning kan benyttes f.eks ved tilfeller der du mener at opplysningene som er lagret om deg er feilaktige, eller hvis du har brukt din rett til å protestere, og vi på dette tidspunktet vurderer om din innsigelse skal tas til følge.
  • Rett til dataportabilitet (personvernforordningen artikkel 20): Du har rett til å få utlevert digital kopi av personopplysninger om deg og gjenbruke disse som du vil på tvers av ulike systemer og tjenester.
  • Rett til å protestere (personvernforordningen artikkel 21): Du har rett til å protestere hvis vi benytter dine personopplysninger uten samtykke. Dette vil medføre at vi ikke lenger kan benytte dine personopplysninger. Vi er pliktig til å besvare din protest, normalt senest innen én måned.
  • Rett ved automatiske avgjørelser (personvernforordningen artikkel 22): Personvernforordningen forbyr automatiserte avgjørelser. Dette gjelder avgjørelser som er helautomatiske – at et program tar avgjørelser for deg uten at du har innvirkning på disse. I tillegg gjelder det avgjørelser som vil gi lovlig gyldighet eller ellers har tilsvarende innvirkning på deg.
  • Rett til informasjon: Vi er pliktige til å behandle personopplysninger på en åpen måte. Dette innebærer at vi må gi kort og forståelig informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Ta kontakt med oss på info@perfish.no, hvis du på noe som helst tidspunkt ønsker;

  • At vi sletter dine personopplysninger.
  • Å få innsyn i dine personopplysninger.
  • Å klage på vår behandling av dine personopplysninger.

 

Loggdata

Vi vil informere deg om at når du bruker vår tjeneste, i tilfeller av feil i applikasjonen, samler vi inn data og informasjon (via tredjepartstjenester) på enheten som kalles loggdata. Disse loggdataene kan inneholde informasjon som din IP-adresse, enhetsnavn, operativsystemversjon, konfigurasjon av applikasjonen når du bruker vår tjeneste, tidspunkt og data for bruk av tjenesten og annen statistikk. Grunnen til at vi samler inn disse dataene er å enklere kunne identifisere potensielle problemer i vår applikasjon. Dette for å sikre at vi til enhver tid kan deg den best mulige tjenesten.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (Cookies) er filer med en liten mengde data som vanligvis brukes som anonyme unike identifikatorer. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedene du besøker, og lagres i enhetens interne minne.

Denne tjenesten bruker ikke disse informasjonskapslene eksplisitt. Applikasjonen kan imidlertid bruke tredjepartskode og biblioteker som bruker informasjonskapsler til å samle inn informasjon og forbedre tjenestene sine. .

 

Tjenestetilbydere

Vi kan engasjere tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner på grunn av følgende årsaker:

  • For å legge til rette vår tjeneste
  • For å levere tjenesten på våre vegne
  • For å hjelpe oss med å analysere hvordan vår tjeneste brukes

Vi vil informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til dine personlige opplysninger. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne.

 

Sikkerhet

Vi verdsetter din tillit til å gi oss dine personlige opplysninger, og vi streber derfor etter å benytte kommersielt aksepterte metoder for å beskytte disse. Allikevel må man huske at ingen overføringsmetode over internett, eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.

 

Lenker til andre sider

Denne tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til dette nettstedet. Vær oppmerksom på at disse eksterne nettstedene ikke drives av oss. Derfor anbefaler vi sterkt at du gjennomgår personvernreglene for disse nettstedene. Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innhold, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

 

Endringer av disse personvernreglene

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Eventuelle oppdateringer av personvernreglene vil skje med en versjonsoppdatering av applikasjonen, og vil da nevnes i versjonens patch notes.

 

Kontakt Oss

Takk for at du leste disse personvernsreglene. Hvis du har spørsmål eller forslag til våre personvernregler, ikke nøl med å kontakte oss på info@perfish.no

Lukk meny